Hur Sex Uppfanns...

Sex uppfanns av Thomas Alva Edison den 16:e juli 1876.

Vid denna tid hade Edison arbetat på att utveckla "underhållningsapparater" åt folket och under de föregående månaderna hade han uppfunnit pruttkudden, Playdoh, glasögon med lösnäsa, den första sladdlösa vibratorn (en massiv ångdriven enhet som täckte sex och en halv fotbollsplan och vars skötsel krävde 235 man) och den apparat som han ansåg var hans största gåva till mänskligheten vid det tillfället: kulspetspennan som visade en naken kvinna när man vände på den.

När sex introducerades blev det totalt kaos i landet och för att upprätthålla ordningen beslagtog regeringen alla Thomas' patent och ritningar och låste in dem i det federala arkivet till 1886. (Det enda undantaget var hans planer för den ångdrivna vibratorn, vilka släpptes 1964 och användes som grunddesign åt kärnvapenubåten USS Trident).

Förtvivlad över den förstörelse han åstadkommit, fördubblade Edison sina ansträngningar att bereda underhållning åt folket och uppfann snabbt filmen, mimeografen och grammofonen. Hans största uppfinning, glödlampan, skapades som ett sätt att avskräcka folk från att ha sex. För, som Thomas själv sade: "Vem i herrans namn skulle vilja göra det med lyset tänt?"

Källa:
http://www.yttermera.se/


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback