Jigsaw till Oscarsgalan!

En bra skådespelare ska lyfta upp manuset och filmen till höjder där de inte hade nått utan den skådespelaren.

Är det bara jag som tycker att Tobin Bell ska åtminstone få en nominering i bästa skådespelarkategorin.
Jag vet vad ni tänker, men Tommy Lee Jones och Josh Brolin etc.
Men Tobin Bell som Jigsaw mördaren lyfter upp tortyrporren 'Saw' till höjder filmerna inte hade nått utan honom.
Eller är det bara jag?

Alla Pratar Om...

Alla pratar om bröderna Cohens nya film 'No Country For Old Men' som blvit utnämnd av New York Film Kritikers samt National Board Of Review för bästa film detta år. Lär bli en stark deltagare för detta årets Oscars Gala.

Alla pratar om 20-åriga Ellen Paiges starka rolltokning i filmen 'Juno' och många har redan prickat in henne som nominerad till bästa skådespelerska tills oscarsgalan.

Alla pratar om manusstrejken i Hollywood och att till och med Oscarsgalan kanske blir inställd, eller kanske inte sedd på TV live. Men att strejken skulle hålla på så länge skulle skapa historia i Hollywood. Även om strejken skulle bli klar en timme innan oscarsgalan så skulle ABC visa det i vanlig ordning.

Alla pratar om Ben Afflecks starka regi i 'Gone Baby Gone' och att filmen kanske har en liten chans att nomineras till bästa film.

Alla pratar om Ben Afflecks släkting Casey Affleck som har haft ett riktigt starkt år i bland annat 'Gone Baby Gone' och inte minst 'The Assasination of Jesse James by the coward Robert Ford' där han är en kandidat till en oscarsnominering för bästa biroll.

Alla pratar om Cate Blanchetts rolltolkning av Bob Dylan i 'Im Not There', kvinnan som spelar Bob Dylan. Kanske pratas det mer i oscars sammanhang om henne i 'Elizabeth' där hon ses som en stark kandidat.

Alla pratar om att Keira Knightley i 'Atonment' och hennes kanske ännu större chans gå hem med guldgubben.

Alla pratar om Josh Brolins starka år med 'No Country For Old Men' och 'American Gangster' där han är en stark kandidat till en nominering i slutet av februari.

Alla pratar om Tim Burtons nya film 'Sweeney Todd' med Johnny Depp och deras chanser att kanske komma in och svepa en guldgubbe eller två.

Alla pratar om Tommy Lee Jones och hans starka rolltolkningar i år med 'In the Valley of Ellah' och 'No Country for Old Men' och att han också är en stark kandidat till guldgubben.

Alla pratar inte om Oscars men många gör det. Jon Stewart ska vara värd (för tredje (förlåt mej, andra) gången) och den där förbaskade Gilbert Cates ska vara producent i år igen, han vill påskynda allt och inte göra det lika långt och underhållande som det var när jag först började titta på oscars galan, vilken var året -97 då Titanic vann Oscar för äbsta film och Billy Crystal var värd. Då kunde det hålla på hur länge som helst och man njöt. Nomineringarna släpps den 23 Januari och det betyder alltså att julen kommer vara en månad för sen...

Alla pratar dock om Heath Legder som jokern i den nya Batman filmen 'A Dark Knight', bilder på han har släppts av Empire och postern för filmen verkar lovande.
Och självklart pratar alla om Indiana Jones 4.
Alla pratar också om Angelina Jolies nakenscen i Beuowolf.

Ingen pratar dock om att jag ska köra upp den 21 december :D

Jag Borde...

Göra något med alla recensioner jag skrivit...