Rollspelet...

Jag vill inte tjafsa på för mycket om film i min blogg. Så här kommer mitt eget uppdrag till till Drakar Och Demoner rollspelet.

De tre personerna började separat.
Filip som spelade en sabelmästare började med legendariska färdigheter i det. Han hade också alvblod i kroppen. Han började utan kläder, vapen och rustningar på en gungande båt. Han var instängd i en träkista som sedan fraktades av och han fördes till nästa by. Där träffade han en riddare vid namn Tore och fick tillbaka till sina grejor samt han fick helningdrycker eftersom han var blåslagen redan i början.

Den andra personen:
Simon fick börja i byn och träffade där personer som samt Tore.

Den tredje personen började med att lotsa i skogen, träffade på troll och blev smått räddad av Tore.

Alla samlas för att träffa Tore på värdshuset Tuppen. Och där får de i uppdrag att döda ett troll i en skog nära en annan by inte långt där ifrån de är. De förebereder sig för det. Och på vägen dit så träffar de på feta troll och ett ännu större fetare troll. De får lite grejor, bland annat en trolldryck som gör att de bli aggressiva.

De kommer till den andra byn skadade. Efter några dagar beger de sig in i skogen för att slakta trollet. De stöter på orderkrigare som är kompanjoner med Tor och de får hjälp och en plats att sova.
De färdas för att döda trollet och dess stora arme. Men de träffar på massor av troll i Trans, efter att ha slagit ihjäl endel troll så träffar de på ett troll som gör att de ser saker som inte finns. Tusen pilar kommer emot dem, de blir omringande av benfängelser och blod regnar. Filip ser dock inte detta för han är immun eftersom han inte kommer ihåg vad som hänt innan han hamnade på båten.

Så i alla fall, med hjälp av aggressionsdryck så slaktar de monstret (mest Filip för de andra var så vettskrämda), och får reda på att han tagit en amulett som hjälper en att kontrollera tankar. Efter att ha undersökt lite så hittar de en trollkarl som de ger amuletten till och de får reda på av en ännu starkare trollkarl att:
Detta megatroll hade använt troll för att ta över deras tankar och sedan gjort så trollen tog över hamnar och skogar, med hjälp av en snabb person och alvblod kunde de göra Filip immun mot dessa tankekrafter och på så sätt rädda denna trollkarl som var hans lärjunge.
Alla personerna fick sin rättmätiga belöning och traskade vidare på nya äventyr.
Mitt eget äventyr som jag kommit på själv. Utspelar sig i Trudvang, i två små byar i Västmark

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback