Nyafunna Saker och Länkar...

Tänkte tipsa lite om vad jag gör om vardagarna om jag sitter på nätet, har just upptäck det fina med podcast och lyssnar fullt på film podcasts och filosofi podcasts.

http://www.hollywoodsaloon.com/podcast.html
Många podcast avsnitt där det pratas om film, de tar upp teman, finns långa rescensioner, men framför allt så pratar de om film generellt och film systemet i dagens amerika.

http://www.sr.se/cgi-bin/P1/program/index.asp?ProgramID=793
Filosofisak rummet som podcast.

http://www.sourze.se/
En internet tidning som kan vara intressant, skrivs av läsarna själv och det finns många duma artiklar som är intressanta att läsa och mycket bra artiklar också.

http://www.starcraft2.com/
Blizzard verkar ligga högt just nu, WoW och nu kommer det efterlängtade Starcraft 2, som inte blev en MMoRPG som många trodde. Jga spelar inte dataspel ofta eller något, men ser faktiskt fram emot detta spel och ska bli intressant att se Terrans nya saker, nu är det mest Protoss som verkar ha fått en remake, men det verkar komma mer. Finns en 20 minuters video som är inne i spelet och visar oss en demo om hur det kan tänkas se ut. Ser hyfsat snyggt ut men de ska antagligen piffa upp det ännu mer. Och så finns det en teatralisk trailer som är hyfsat snygg. Väl värd att se.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback